logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden

Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten - klasse rood/zwart vluchtig (R-DLP)

  • Deskundigleidinggevende projecten regulier en herhaling
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False

Werkvoorbereiding, wetgeving en communicatie zijn belangrijke aspecten in het werk van medewerkers die werkzaam zijn bij bodemsaneringen en baggerwerken. Daarbij kan door adequate kennis omtrent veiligheidsklassen en de daarbij wettelijk vereiste pakketten van maatregelen de inzet van een (externe) veiligheidskundige worden beperkt. Bovendien stelt de CROW-publicatie 400 opleidingseisen aan leidinggevenden op het gebied van veilig en gezond werken in of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water.

Aanvullend op de reguliere DLP wordt verlangd dat de R-DLP in staat is betrouwbare bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren. De taken en verantwoordelijkheden van de R-DLP zijn beduidend zwaarder dan die van de DLP.

Volg R-DLP in 2 dagen!

Examentraining gasmeten 
Wil je je goed voorbereiden op het R-DLP praktijkexamen, neem dan een kijkje bij Examentraining gasmeten. Klik hier voor meer informatie.

DLP schema 

Voor wie?

Gewenst mbo-niveau 4, leidinggevende ervaring, ervaring in het werken in of met sterk verontreinigde grond, of een DLP opleiding die voldoet aan de eind- en toetstermen van de CROW P400 of P132.

Toelating

Geen.

Inhoud

Kijk hier voor alle toets- en eindtermen van de R-DLP.

Zelfstudie
Voorafgaand aan de cursus dien je de publicatie CROW 400 te hebben bestudeerd. Hier staat ongeveer 7 uur zelfstudie voor. Wil je de CROW publicatie 400 via ons bestellen voor € 137,00 excl. BTW,  geef dit dan aan bij de inschrijving. Als je zelf de publicatie in bezit hebt, neem die dan mee naar de eerste cursusdag,

Resultaat
De cursist ontvangt een bewijs van deelname indien is gebleken dat de cursist de stof voldoende beheerst. 
Je dient zelf het CROW examen bij de CROW aan te vragen. De kosten voor dit examen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Legt een kandidaat dit onafhankelijke examen met goed gevolg af, dan ontvangt deze een R-DLP certificaat van CROW en wordt de geslaagde kandidaat ingeschreven in het openbare R-DLP register van CROW.
LET OP: hiervoor is een eigen laptop nodig! 

 

Duur

2 dagen (exclusief examen)

Downloads

Data

De onderstaande data zijn beschikbaar.

In-company

Modern en zeer effectief: een in-company training. Wij organiseren het voor u, geheel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte op via info@somabedrijfsopleidingen.nl.

Investering

€ 524,00

Je kunt contact met ons opnemen voor de investering.

(Let op: het theorie- en praktijkexamen gaat via CROW en is niet bij de cursusprijs inbegrepen!)

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en gelden voor cursusjaar 2022-2023. Prijzen zijn excl. BTW.

Contactgegevens

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
T. (0341) 499 450
Stuur een E-mail