logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden

Masterclass GWW

 • Masterclass GWW verkleind
 • False
 • False
 • False
 • False
 • False
 • False
 • False
 • False
 • False

Speciaal voor alle medewerkers werkzaam in de Grond-, Weg & Waterbouw presenteren wij u de masterclass GWW. De docent prikkelt uw medewerkers tijdens deze masterclass om de problemen die ze tegenkomen in hun dagelijkse werkzaamheden bespreekbaar te maken. Op deze manier wordt er een dialoog op gang gebracht. Het doel is niet om problemen op te lossen, maar om ervoor te zorgen dat erover gepraat wordt en er bewustwording gecreëerd wordt. De dag wordt samen met uw medewerkers ingevuld. Er wordt dan ook verwacht dat uw medewerkers actief meedoen. Uiteraard ‘triggert’ de docent de deelnemers om een actieve houding hierin aan te nemen. Samen kunnen ze de “Masterclass” tot een succes maken!

Voor wie?

Medewerkers werkzaam in de Grond-, Weg & Waterbouw.

Toelating

Geen.

Inhoud

Theorie

 • communicatie
 • veiligheidsbewustzijn
 • werken met gezond verstand

Communicatie
Elke dag hebben uw medewerkers te maken met communicatie, onderling tussen de collega’s en met bewoners. Miscommunicatie is vaak de boosdoener als het gaat om irritaties en zorgt daarbij voor faalkosten, die makkelijk voorkomen kunnen worden. Tijdens de training worden problemen rondom communicatie besproken. Samen wordt er gebrainstormd over hoe de communicatie beter kan, eventueel aangevuld met rollenspellen.

Veiligheidsbewustzijn
Veilig werken is een onderwerp waar uw medewerkers dagelijks, bewust of onbewust, zich mee bezig zijn. Veel werkzaamheden gaan op de automatische piloot. Zodra er een incident is geweest, wordt er pas nagedacht over hoe het fout is gegaan en hoe het de volgende keer voorkomen kan worden. Dit gaat dan een tijd goed, maar in de drukte van de dag wordt alles weer op de “oude” manier verricht. Het is daarom erg belangrijk dat uw deelnemers zich bewust worden van de keuzes die ze maken en van de manier hoe ze hun werkzaamheden uitvoeren. De docent stuurt erop aan dat uw medewerkers zelf met oplossingen en ideeën komen om zo het bewustzijn te creëren.

Werken met gezond verstand
Met elkaar moeten we steeds langer doorwerken, daarbij is het belangrijk dat je goed met je lichaam omgaat en met je gezond verstand blijft nadenken. De hoofdvraag is “Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn lichaam nog jaren meegaat”? Iedereen heeft door zijn ervaring hier wel wat over te vertellen. Deelnemers worden zich bewust van het feit dat men zelf een grote rol en invloed heeft op veiligheid, fysieke & mentale gezondheid. Denk hierbij aan juist tilgebruik en PBM’s. Daarnaast krijgt de medewerker tips en adviezen om zorg te dragen hoe om te gaan met de eigen balans en leefstijl.

Resultaat
Aan het einde van de masterclass ontvangt de cursist een bewijs van deelname.

Duur

1 dag.

Downloads

Data

Er zijn momenteel geen startdatums bekend voor deze opleiding.

Vraag voor deze opleiding vrijblijvend een offerte aan via info@somabedrijfsopleidingen.nl.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met tel: 0341-499450.

In-company

Modern en zeer effectief: een in-company training. Wij organiseren het voor u, geheel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte op via info@somabedrijfsopleidingen.nl.

Investering

€ 229,00

 

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en gelden voor cursusjaar 2023-2024. Prijzen zijn excl. BTW.

Contactgegevens

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
T. (0341) 499 450
Stuur een E-mail