socialMediaClosedBlock
logomobiel
SOMA_SVG
Vragen? Bel gerust (0341) 499450      Flag_of_the_United_Kingdom_svg-verkleind
Direct aanmelden

Cursus Machinistenscholingsdagen 2020

  • MSDvk
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False
  • False

Machinistenscholingsdagen 2020: 16 en 17 januari
Bijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up to date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waar duurzame inzetbaarheid een hot item is. Daarom is wederom besloten ook in 2020 de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) te gaan organiseren. Vertegenwoordigers van SOMA Bedrijfsopleidingen, de Vakvereniging Het Zwarte Corps en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland zijn al voor de zomervakantie gestart met de voorbereidingen van de MSD 2020. Aan onderwerpen geen gebrek! Uit de vorig jaar gehouden enquête bleven nog genoeg onderwerpen over die behandeld kunnen worden. Ook dit jaar heeft de commissie die het programma samenstelt, een keuze moeten maken. Hierbij is gelet op het leveren van een bijdrage ter vergroting van de vakbekwaamheid, de professionaliteit in het werken en het omgaan met elkaar. Door de jaren heen is dit iedere keer weer gelukt en de deelnemers ervaren deze dagen als leerzaam, nuttig en in een gezellige sfeer. Ook dit jaar hebben de organiserende partijen naar hun oordeel een mooi programma in elkaar gezet.

 

Wanneer: 16 en 17 januari 2020
Waar: Het Bouw en Infra Park in Harderwijk
Wat: 6 interactieve workshops zowel binnen als buiten; theorie en praktijk
Kosten: € 225,- excl. BTW  per deelnemer/dag
Georganiseerd door: Vakvereniging Het Zwarte Corps, SOMA Bedrijfsopleidingen en Bouwend Nederland Vakgroep Grondwerk.
Aanmelden: vóór 9 december 2019.  

Het dragen van veiligheidsschoenen is verplicht!

Aanmelden
Voor individuele aanmeldingen kunt u een keuze maken uit de data aan de rechterkant van deze pagina. Voor groepsaanmeldingen kunt u gebruik maken door te klikken op de volgende link: aanmeldingsformulier

Vergeet er niet bij te vermelden welke datum uw voorkeur heeft. Het formulier slaat u eerst op op uw pc. Nadat u het heeft ingevuld, dient u deze te sturen naar mevrouw B. Last: b.last@somabedrijfsopleidingen.nl (0341-499465).

Voor inhoudelijke vragen over de MSD kunt u contact opnemen met:
Bouwend Nederland, Vakgroep Grondwerk
Jolanda van Vliet
Tel. 079-3252119
E-mail: msd@bouwendnederland.nl

Voor wie?

De Machinisten Scholingsdagen zijn voor machinisten, werkvoorbereiders, uitvoerders, vaklieden GWW, monteurs en grondwerkers.

Toelatingeisen

Geen.

Inhoud

Wat gaan we doen?
Ook dit jaar zullen er weer zes workshops worden georganiseerd waarin op interactieve wijze de deelnemers kennis kunnen nemen van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en op sociaal terrein. Kennisnemen in een lokaal binnen en in de praktijk buiten is weer de formule waarmee gewerkt gaat worden.
In willekeurige volgorde worden de volgende onderwerpen behandeld:

 

Praten en luisteren
Een goede communicatie tussen de machinist en zijn uitvoerder, zijn collega’s, zijn opdrachtgever, de omwonenden en wie al niet meer bij het werken als machinist in de infrasector betrokken zijn, is van wezenlijk belang voor het effectief, met humor, leuk en voorspoedig kunnen werken. Maar..hoe doe je dat? Niek Verkade van Valq zal, bijgestaan door zijn inmiddels vertrouwde assistenten, dit op aanschouwelijke wijze aan de deelnemers tonen. Interactie zal er zeker moeten gaan plaatsvinden. Of dit lukt? Gelet op de kennis en kunde van Niek zijn de organiserende partijen hiervan overtuigd. Kom dit ook ervaren!

Hier komt binnenkort het programma te staan!

Piet van der Zouwen-prijsvraag
Voor de 18e keer zal de Piet van der Zouwen-prijsvraag worden gehouden. De machinisten krijgen een aantal meerkeuzevragen voorgelegd. De juiste antwoorden worden gegeven tijdens de workshops. Door goed op te letten kunnen deze op het uit te reiken vragenformulier worden ingevuld. De Piet van der Zouwenprijs is vernoemd naar de voormalig rayonbestuurder en erelid van Vakvereniging Het Zwarte Corps en één van de initiatiefnemers van de Machinistenscholingsdagen. De winnaar van deze prijsvraag ontvangt uit handen van Piet van der Zouwen zelf een schaalmodel en komt met een interview en foto in De Machinist en op de website van respectievelijk Bouwend Nederland en SOMA Bedrijfsopleidingen.

Duur

1 dag

Downloads

Data

De onderstaande data zijn beschikbaar.


Voor een overzicht van startdatums klikt u op direct aanmelden. Voor vragen kunt u contact opnemen met: 0341-499450.


In-company

Modern en zeer effectief: een in-company training. Wij organiseren het voor u, geheel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte op via info@somabedrijfsopleidingen.nl.

Kosten

€ 225,00

De MSD worden door cao partijen betrokken bij de bouw cao en worden gezien als functionele bijscholing. Dit betekent dat de kosten voor rekening van de werkgever komen.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en gelden voor cursusjaar 2019-2020. Prijzen zijn excl. BTW.

Contactgegevens

Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk
T. (0341) 499 450
Stuur een email