logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Blijf uzelf ontwikkelen

jan 08, 2018

Spoorbrug-vanuit-hoogwerker

In deze 2e maand van onze winterscholing, kijken wij naar het belang van de ontwikkelingen van onze branche en welk effect dit heeft op u en werknemers. Door te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de tijd, blijft u grip houden op uw eigen toekomst. De technologische ontwikkelingen staan niet stil, machines worden steeds slimmer en nemen steeds meer werk over. Hierdoor veranderen de nodige vaardigheden van bijvoorbeeld machinisten of kraanmachinisten. Er moet op een andere manier gewerkt worden en hierin wordt de communicatie tussen en met anderen ineens heel belangrijk. Kunt u bijvoorbeeld duidelijk overbrengen wat u van een ander nodig heeft of verwacht? Dat is best lastig om dit op een goede manier te doen. Een cursus Communicatieve Vaardigheden of Zichtbaar Leiderschap kunnen hierin helpen.

Het milieu heeft onze aandacht
In onze branche wordt er een hoop co2-uitstoot gerealiseerd door alle machines waar wij mee werken. Ontwikkelingen over effectief en efficiënt machinegebruik hebben bij ons de aandacht. De afgelopen jaren hebben wij ons ingezet en blijven wij ons inzetten voor het verlagen van de CO2-uitstoot. Niet alleen de baan van bijvoorbeeld machinist verandert door het slimmer worden van de machines, maar ook de manier waarop de machines kunnen worden gebruikt hebben een ontwikkeling meegemaakt. Cursussen als Het Nieuwe Rijden en Het Nieuwe Draaien zijn hiervoor ontwikkelt in samenwerking met het BMWT. Hier leren wij u hoe u door effectief en efficiënt machinegebruik niet alleen kosten kunt besparen, maar ook kunt klimmen op de CO2-prestatieladder. Naast het machinegebruik zijn het ook hier weer de communicatie en een goede voorbereiding, die het verschil kunnen maken. Kortom: blijf uzelf ontwikkelen om grip te houden op uw toekomst!

Andere trainingen voor zelfontwikkeling zijn:

Zit uw training er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u aan een passende training. Dit kunt u doen door te bellen naar 0341 – 499 450 of een e-mail te sturen naar info@somabedrijfsopleidingen.nl.