Veiligheid boven alles
logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Veiligheid boven alles

feb 01, 2018

Winterscholing 2017-2

Het afgelopen jaar zijn er helaas een aantal ongelukken gebeurd in onze branche waar wij niet omheen konden. Recentelijk nog de hijsongevallen in Den Haag en Alphen aan den Rijn. Deze ongevallen hebben grote gevolgen gehad en mede hierdoor worden wij met onze neus op de feiten gedrukt: veiligheid is belangrijk. Juist in onze branche, waarin zoveel verschillende specialisaties samen moeten werken. De basis voor een goede en veilige werkplek heeft niet alleen met de kennis te maken van elk specialisme, maar juist de samenwerking hiertussen is zeer belangrijk. Daarmee wordt een werkomgeving gecreëerd waarin we veilig kunnen bouwen aan onze toekomst.

De veiligheidseisen worden elk jaar bijgesteld, aangescherpt en uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte blijft van de nieuwe eisen en inzichten. Elk specialisme heeft zijn eigen veiligheidsregels en soms is het lastig om dit allemaal bij te houden, aangezien het werk ook gewoon doorgaat. De rustige winterperiode is een perfecte tijd om u en uw personeel bij te scholen op het gebied van veiligheid. Door het volgen van een van onze trainingen kunt u deze rustige tijd nuttig besteden. Dan bent u allemaal weer up-to-date en klaar voor het nieuwe seizoen!

Voordat wij het vergeten: onze asfalttrainingen gaan bijna beginnen! Wilt u zich hiervoor nog opgeven dan kan dat nog tot uiterlijk 12 feb (?)2018! U kunt zich opgeven voor de praktijktraining asfaltverwerkingsmachine, de wals of de balkman.

Kijk hieronder voor een selectie van onze veiligheidswintertrainingen.

Zit uw training er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u aan een passende veiligheidstraining. Dit kunt u doen door te bellen naar 0341 – 499 450 of een e-mail te sturen naar info@somabedrijfsopleidingen.nl.