logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

De winterscholing gaat van start!

dec 11, 2018

Samen bouwen wij aan een gezonde en bloeiende infrasector! In tien jaar tijd is het aantal studenten die in de bouw- en infrasector een opleiding volgen bijna gehalveerd. Er is een schreeuwend tekort aan vakmensen, wildgroei van personeel die elkaar niet verstaan of begrijpen, en veel ongevallen vanwege niet gekwalificeerd personeel. Om deze oplopende trend het hoofd te kunnen bieden, hebben wij het thema Toekomstgericht vakmanschap opgezet. Geen standaard opleidingen en/of standaard planning, maar opleidingen speciaal gericht op u!

Toekomstgericht vakmanschap
Gemotiveerde mensen halen de beste resultaten. De komende wintermaanden is dé periode om optimaal gebruik te maken om uw personeel verder te laten ontwikkelen. Juist voor deze zaken bent u bij SOMA Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Wij zijn dé partij, voor u en uw personeel, om te werken aan toekomstgericht vakmanschap. De komende wintermaanden bieden wij een uitgebreid trainingsaanbod. Neem een kijkje in de brochure of bekijk onze opleidingspagina's.

Valt het werk even stil?
Dan springen wij direct bij met scholing op maat. Maak samen met één van onze accountmanagers een scholingsplan en neem een optie op een traject om direct te kunnen schakelen wanneer het werk stil komt te liggen.

Asfaltbaan
Op onze asfaltbaan is een 3-daagse training te volgen in het werken op de asfaltafwerkmachine, de wals of voor de bediening van de balk. De training is met name geschikt voor medewerkers uit de asfaltploeg die zich willen verbreden en ook ingezet kunnen worden op een andere functie binnen de asfaltploeg.

Heeft u verder vragen of interesse, neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0341 – 499 450 of stuur een e-mail naar info@somabedrijfsopleidingen.nl. Met de bijgeleverde jaarkalender kunt u alle trai-ningen goed inplannen.

winterscholing 2019