logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Nieuwbrief winterscholing 1

jan 07, 2019
Valt het werk even stil......
logo soma bedrijfsopl FC

Toekomstgericht vakmanschap!
Samen met u bouwen wij aan een gezonde en b(l)oeiende infrasector! Gemotiveerde mensen halen de beste resultaten. De komende wintermaanden is dé periode om optimaal gebruik te maken om uw personeel verder te laten ontwikkelen. Juist voor deze zaken bent u bij SOMA Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. De komende wintermaanden bieden wij een uitgebreid trainingsaanbod: geen standaard opleidingen en/of standaard planning, maar opleidingen speciaal gericht op u en/of uw medewerkers! lees meer.

Valt het werk even stil?
Dan springen wij direct bij met scholing op maat. Maak in samenwerking met één van onze accountmanagers een scholingsplan en neem een optie op een traject om direct te kunnen schakelen wanneer het werk stil komt te liggen. Wij kunnen trainingen uiteraard bij u in-company of regionaal verzorgen.

Subsidiemogelijkheden?
Voor sommige cursussen, trainingen of opleidingen voor werkenden kunnen subsidies verkregen worden. Neem een kijkje op de website of neem contact op met uw accountmanager. 

Doe de check!
Mogelijk lopen er op korte termijn een aantal persoonscertificeringen af of wilt u een verbreding of verdieping van kennis realiseren. Juist voor deze zaken bent u bij SOMA Bedrijfsopleidingen aan het juiste adres. Wij zijn dé partij, voor u of uw personeel, om te werken aan toekomstgericht vakmanschap.
gecertificeerd 2018

Asfaltbaan
Op onze asfaltbaan is een 3-daagse training te volgen in het werken op de asfaltafwerkmachine, de wals of voor de bediening van de balk. De training is met name geschikt voor medewerkers uit de asfaltploeg die zich willen verbreden en ook ingezet kunnen worden op een andere functie binnen de asfaltploeg. Startdata: 30 januari of 6 maart...lees meer.

asfalt2

tekstwolk

TCVT-opleidingen
Wist u dat wij ook TCVT-opleidingen verzorgen? Of het nou gaat om de autolaadkraan, grondverzetmachine, funderingsmachine, krol-kraan, mobiele telescoopkraan, torenkraan of de verreiker….wij kunnen u helpen aan deze certificering. Daarnaast verzorgen wij ook de TCVT-bijscholingen A/B/C/D……meer info.

TCVT-persoonscertificaat
Wij staan in 2019 voor u klaar!
           

 Voor actuele startdata van onze cursussen kunt u terecht op www.somabedrijfsopleidingen.nl . Om deze data goed te kunnen plannen en inzicht te hebben in uw overige geplande activiteiten hebben wij een jaarkalender 2019. U kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar: info@somabedrijfsopleidingen.nl en uw naam en adresgegevens te vermelden.