Derdejaars geslaagd voor uitvoerders-/ toezichthoudersopleiding
logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Derdejaars geslaagd voor uitvoerders-/ toezichthoudersopleiding

okt 28, 2021
De examenuitreikingen van de opleiding uitvoerder en toezichthouder infra hebben de afgelopen maanden plaats gevonden. Bij de feestelijke uitreikingen op 6 locaties ontvingen een kleine 100 deelnemers hun diploma. De afgelopen maanden hebben deze heren examens afgelegd. Wat een top prestatie. Trots zijn wij en de werkgevers op de deelnemers! 

Diploma-uitreiking examenkandidaten
Het afgelopen jaar hebben een kleine 100 deelnemers het derde jaar van de opleiding uitvoerder en toezichthouder infra behaald. In de afgelopen periode waren de diploma-uitreikingen per locatie georganiseerd. De uitreikingen begonnen met een algemeen deel, waarin de examenkandidaten werden gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. De accountmanagers, directeur en organisator van de opleiding hebben de deelnemers in het zonnetje gezet met een persoonlijke noot, waarna het tekenen van het diploma volgde. De geslaagden kregen nog een cadeau en daarna een hapje en een drankje.

Opleiding uitvoerder / toezichthouder infra
Om uitvoerder / toezichthouder infra te worden volg je bij SOMA Bedrijfsopleidingen de avond- of zaterdagopleiding terwijl je daarnaast werkt bij een erkend leerbedrijf. De complete opleiding duurt drie jaar. Na het eerste jaar van deze opleiding is iedere deelnemer assistent uitvoerder / toezichthouder infra. Besluit de deelnemer na dit eerste jaar door te gaan dan is hij uitvoerder infra / toezichthouder en daarmee heeft hij de dagelijkse verantwoording over een infrawerk of een deel van een groot infrawerk. Hij houdt zich bezig met technische aspecten en geeft leiding aan personeel. De uitvoerder is verder verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van het werk. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin zijn het verrichten van werkopname en het bewaken van de uitvoering met betrekking tot tijd, geld en bestek.

We starten weer! 
De nieuwe groep aankomend uitvoerders en toezichthouders zijn gestart met de opleiding. Wil jij ook nog starten? Neem een kijkje via deze link voor meer informatie en neem contact met ons op via telefoonnummer 0341-499450.   

Neem een digitaal kijkje in de les! 
Groepsfoto verkleinGeslaagdUitvoerdersuitreikingamsterdam 3Uitreiking diploma