Op locatie bij BAM Lelystad
logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Op locatie bij BAM Lelystad

mrt 27, 2023
Vandaag zijn we gestart met de cursus 'Veilig aanslaan van Lasten' bij de BAM in Lelystad. Voor bijna 300 medewerkers zijn we de komende tijd op locatie om belangrijke items op het gebied van wetgeving en veiligheid te bespreken. Een ervaren instructeur laat zien wat wel en niet kan en wat de risico's zijn. Ook is een deel praktijk voorzien: met eigen materieel, want daarmee werkt iedereen elke dag.

Aanslaan van lasten brengt een groot risico met zich mee. Elk ongeluk wat ermee gebeurt is teveel, daarom is scholing essentieel om de ongelukken tot een minimum te beperken. Bij de BAM begrijpen ze dat volkomen en hebben daarom een paar maanden ingepland om op hun eigen terrein scholing te voorzien. Kleine groepen staan ingepland. Op deze manier kan de benodigde kennis en vaardigheid goed overgebracht worden. 

Ben je ook geïnteresseerd in een scholing op maat en op locatie? We kunnen (bijna) alle cursussen in-company verzorgen. Neem gerust vrijblijvend contact met een van onze accountmanagers, bel naar kantoor (0341-499450) of stuur een e-mail. 

BAM Lelystad_Veilig Aanslaan van Lasten BAM-Lelystad-Veilig Aanslaan van Lasten BAM Lelystad-Veilig Aanslaan van Lasten