logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Afscheid docent Ed: nu echt van vrije tijd genieten

apr 26, 2023
Deze maand hebben wij, helaas, afscheid moeten nemen van Ed van Pinxteren als docent van de cursus Hygiënisch werken in de distributie van water. Hij heeft meer dan 40 jaar lesgegeven. Deze cursus heeft hij voor ons meer dan 15 jaar verzorgd, met veel passie en toewijding. 

Tijdens de periode van vast dienstverband bij o.a. gemeenten heeft hij heel veel kennis en ervaring mogen opdoen over o.a. water, warmte en gas. Zijn brede interesse heeft hem ertoe gebracht om diverse (avond)opleidingen te volgen en in samenwerking met gerenommeerde bedrijven in de branche onderzoek te doen.

Vanwege zijn passie voor water en de wil om kennis te delen om zo de kwaliteit van ons drinkwater hoog te houden, was zijn keuze om voor ons als docent verder te gaan geen moeilijke. Tot op 76-jarige leeftijd heeft hij met veel verve en toewijding de cursus Hygiënisch werken in de distributie van water als docent verzorgd. Daar zijn wij hem heel dankbaar voor! Reden om persoonlijk afscheid te nemen bij hem thuis.

Docenten die het vak en de kennis met veel toewijding kunnen overbrengen zijn voor ons heel waardevol. Ook docent worden bij ons? Wij horen het graag! Bel of mail naar ons: 
T: 0341-499450 (kantooruren)
E: info@somabedrijfsopleidingen.nl

Afscheid_Ed_van_Pinxteren_LR Certificaat_E_van_Pinxteren