logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Nieuwe directeur voor SOMA Bedrijfsopleidingen

mei 23, 2023
Met ingang van 1 juni stellen wij Erik-Jan Koelewijn aan als nieuwe commercieel directeur. Het bestuur is verheugd met deze aanstelling. Hij volgt Koen Stephan op, die werkzaam blijft als bestuurder van SOMA Bedrijfsopleidingen en SOMA College. 

Handen schudden_Koen Stephan_Erik-Jan Koelewijn_SOMA BedrijfsopleidingenErik-Jan Koelewijn heeft een indrukwekkende carrière bij Pon Holdings doorlopen en heeft daarnaast de scale-up van een bedrijf begeleid en de strategie geformuleerd en geïmplementeerd. “Ik ben trots dat ik als commercieel directeur van SOMA Bedrijfsopleidingen de kans krijg om een bijdrage te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Ik breng een diepe passie voor het vakgebied en een schat aan commerciële ervaring met me mee. Samen met het geweldige team zijn we vastberaden om de uitdagingen van de energietransitie om te zetten in kansen voor groei en succes."

Verbinder
Met deze benoeming heeft SOMA Bedrijfsopleidingen gekozen voor een verbindende directeur met een commerciële drive en hart voor de mens. Erik-Jan Koelewijn heeft ruime ervaring in het uitzetten van de strategie, het aansturen en coachen van medewerkers. 
 
Koen Stephan, bestuurder SOMA Bedrijfsopleidingen vertelt: “Met Erik-Jan aan boord halen wij heel veel ervaring en nieuwe kennis binnen die nodig is om te werken aan een grote opgave voor SOMA Bedrijfsopleidingen, voor nu en de toekomst. Erik-Jan zal samen met zijn team een invulling gaan geven aan een passend scholingsaanbod met betrekking tot de energietransitie, digitalisering en verduurzaming voor de sectoren met wie wij werken.”

Wij vertrouwen erop dat Erik-Jan Koelewijn op de solide basis verder kan bouwen aan dé vakopleider voor de infra en verticaal transport. Erik-Jan beaamt: “SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Ik zal erop toezien dat we deze traditie voortzetten en versterken. Ons doel is om een leidende rol te spelen in de energietransitie, waarbij we innovatieve programma's ontwikkelen die aansluiten op de behoeften van onze klanten. Samen zijn we klaar voor de uitdagingen en kansen die de toekomst biedt."