logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Nieuwe Landmeters gediplomeerd

jun 21, 2023
Deze maand mochten we een flink aantal nieuwe Landmeters diplomeren. Ze hebben het afgelopen half jaar hard gewerkt om het felbegeerde diploma Landmeten in ontvangst te mogen nemen. Van harte gefeliciteerd! 

De opleiding is deels door het Kadaster en deels bij door ons als SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgd. De deelnemers hebben veel praktijkuren gemaakt en daarnaast de benodigde theoretische kennis opgedaan. Na een intensief traject is het deze toppers gelukt om het examen goed af te ronden en mogen we nu dus deze groep als gediplomeerd Landmeter feliciteren. 

Ben je ook geïnteresseerd? Bij ons in Harderwijk kan je verschillende opleidingen volgen om jouw vaardigheden te vergroten of om deze vanaf het begin af aan te leren. Wil je de basisopleiding Landmeten volgen? In 12 dagen, verspreid over 12 weken, kan je een branche-erkend Landmeter worden. De basisopleiding bestaat uit ca. 40% theorie en 60% praktijk. Je leert de beginselen van meten en uitzetten waardoor je alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot meten en uitzetten kunt gaan uitvoeren in de bouw en infra. Uiteraard is het ook mogelijk een specifiek onderdeel door middel van een korte intensieve cursus te volgen. Lees hier meer informatie over de inhoud en startdatum van de opleiding landmeten of klik hier voor onze totale cursusagenda.  
Landmeten_diploma_kadaster