Duurzaam, veilig en efficiënt graven
logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Duurzaam, veilig en efficiënt graven

okt 12, 2023
Deze week hebben onze cursisten mogen ervaren hoe het is om met deze geavanceerde graafmachine, die de CO2-uistoot met maar liefst 92% vermindert en stikstofoxiden tot een minimum beperkt, te graven zonder enige concessie in kracht. Dit betekent efficiënt én milieubewust werken! 

Veilig werken met de hydraulische graafmachineDe graafmachine van het merk Hidromek heeft een stage 5 dieselmotor en maakt gebruikt van HVO100 brandstof. Een geavanceerde machine, waarbij niet alleen de prestaties hoog in het vaandel staat, maar ook de bijdrage aan een groenere planeet.

Tijdens onze cursus 'Veilig Werken met de Hydraulische Graafmachine' hebben deelnemers niet alleen geleerd hoe ze de graafmachine kunnen bedienen, maar ook hoe ze effectiever en efficiënter kunnen werken. Daarnaast is er aandacht voor de zithouding van de machinist en veiligheid: hoe werk je veilig met de machine en hoe hou je het veilig voor de omgeving? 

Ook benieuwd? Kom bij ons een cursus volgen of we komen naar je toe zodat je kan leren op jullie eigen machine(s). Neem hiervoor contact met een van onze accountmanagers of bel naar kantoor: 0341-499450 (tijdens kantooruren).