logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
Print deze pagina

Hard skills vs social skills

Nieuw in ons assortiment zijn de Social skills ook wel bekend als de soft skills. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan social skill trainingen zoals communicatie, leidinggeven, persoonlijke effectiviteit en professionele ontwikkeling. Allemaal specifiek gericht op de midden-managers van infra-, bouw- of verticaal transport organisaties. Of je nu vanuit je vak doorgroeit naar leidinggevende of nieuw start als leidinggevende, bij SOMA Bedrijfsopleidingen kun je terecht om meer invulling te geven aan je rol als leidinggevende. 

Hard skills zijn belangrijk, maar onderschat de social skills vooral niet. Social skills zijn harde skills die nodig zijn om je rol als leidinggevende in moderne organisaties goed in te vullen. Waar vroeger de medewerker die het hardst werkte de baas van de ploeg werd, wordt nu veel beter gekeken naar de competenties. En die gaan veel verder dan het vakinhoudelijke alleen.

Wij zijn druk bezig met het opbouwen van een mooi trainingsaanbod. Klik hier voor de flyer. Op dit moment hebben wij de volgende social skills trainingen:

Neem voor meer informatie contact op met één van onze accountmanager of bel. 0341-499450. 
beginnend leiderschapvk

 

teamwork


Introductiefilm
SOMA Bedrijfsopleidingen

0:00 / 0:00

MEER INFO?
Voor vragen over de opleidingen of data kunt u altijd tijdens kantooruren bellen met het servicebureau

0341-499 450