logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Hoog slagingspercentage bij Uitvoerdersopleiding!

aug 02, 2015

De derdejaars kandidaten van de Uitvoerdersopleiding hebben de laatste examens bij SOMA Bedrijfsopleidingen achter de rug. Een mooi resultaat waarbij 96,7% is geslaagd. Een geweldige prestatie waar de deelnemers, hun werkgevers en SOMA Bedrijfsopleidingen trots op zijn.

Het afgelopen jaar hebben 61 deelnemers het derde jaar van de Uitvoerdersopleiding gevolgd, hiervan hebben 59 de opleiding behaald. De complete avondopleiding Uitvoerder Infra duurt drie jaar. Na het eerste jaar van deze avondopleiding is iedere cursist Assistent Uitvoerder Infra. Besluit de deelnemer na dit eerste jaar door te gaan, dan is hij Uitvoerder Infra en daarmee heeft hij alle kennis in huis om de dagelijkse verantwoording over een infrawerk of een deel van een groot infrawerk op zich te nemen. Een uitvoerder houdt zich bezig met technische aspecten en geeft leiding aan personeel. De uitvoerder is verder verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van het werk. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin zijn het verrichten van werkopname en het bewaken van de uitvoering met betrekking tot tijd, geld en bestek.

Op woensdagavond 16 september 2015 vindt de diploma-uitreiking voor de Uitvoerdersopleiding plaats op het Bouw & infra park te Harderwijk, waarbij familie en werkgever aanwezig kunnen zijn.

Over SOMA Bedrijfsopleidingen

SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied van scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. SOMA Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare. Jaarlijks leidt SOMA Bedrijfsopleidingen ruim 13.000 cursisten op.