logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Code 95 Nederland biedt Op Tijd Klaar Garantie

nov 16, 2015

Verplichte nascholing eenvoudig geregeld!

September 2016 is het zover. Dan loopt de eerste nascholingsperiode af. Om als chauffeur te mogen blijven werken moet je op dat moment Code 95 hebben bijgeschreven op je rijbewijs.

Zoals bekend kun je de Code 95 pas bij laten schrijven als je 35 uur nascholing hebt gevolgd. Code 95 Nederland is dé organisatie waar je snel en eenvoudig de nascholingstrainingen online boekt.

Code 95 Nederland
Code 95 Nederland helpt chauffeurs bij de verplichte nascholing. De trainingen vinden plaats op verschillende locaties in het land en aanmelden kan al vanaf 1 deelnemer. Op dit moment kun je trainingen volgen in Harderwijk, Rosmalen, Houten, Lelystad, Rotterdam en Tilburg. Klik hier voor een overzicht van de trainingen en de locaties.

Hoe zit het ook al weer?
Binnen de Europese Unie is afgesproken dat beroepschauffeurs iedere vijf jaar, 35 uur nascholing moeten volgen. Deze 35 uur worden ingevuld met 5 trainingen. Hiervoor kun je uit een groot aantal verschillende trainingen kiezen. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende trainingen heftruck, digitale tachograaf en lading zekeren en omgaan met agressie. Je vindt op onze site ook trainingen die je helpen nog veiliger en zuiniger te rijden. Er is altijd een training waar jij iets aan hebt.

Op tijd klaar garantie
Als klant van Code 95 Nederland kun je aanspraak maken op onze ‘op-tijd-klaar-garantie’. Wij zorgen er voor dat er genoeg trainingen beschikbaar zijn zodat jij op tijd de nascholing kan volgen. Met Code 95 Nederland ben je als chauffeur altijd en op tijd, goed geschoold.
Bron: Verkeersveiligheid Groep Nederland