logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Samenwerking SOMA en Zelfstandigen Bouw

jun 14, 2016
SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw gaan samenwerken om zzp’ers te stimuleren hun vakmanschap verder te ontwikkelen. Investeren in vaardigheden, kennis en vakbekwaamheid is voor zzp’ers van belang om hun positie als zelfstandig ondernemer te versterken. Vanuit die gedachtegang is deze samenwerking en de daaraan gekoppelde kortingsactie voor leden van Zelfstandigen Bouw ontstaan.

Specialistische kennis en ervaring nemen in belang toe. Het is voor zzp’ers een must zich die kennis eigen te maken. Daarmee vergroten zij hun marktwaarde én hun kans op nieuwe opdrachten.

Veel bedrijven vragen naar certificaten als bewijs van expertise en vaardigheden. Met de juiste certificering kan de zzp’er zich positief onderscheiden bij opdrachtgevers. Met de juiste certificering haalt de zzp’er meer interessante opdrachten binnen.

Samenwerking SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw
SOMA Bedrijfsopleidingen en Zelfstandigen Bouw hechten belang aan vakmanschap. Daarom willen zij de zzp’er stimuleren in zichzelf te investeren. Ter ondersteuning daarbij bieden zij leden van Zelfstandigen Bouw 15% korting aan op opleidingen. Dat maakt het voor de zzp’er financieel aantrekkelijker te investeren in opleidingen waarvoor ze uiteindelijk ook beloond worden door de opdrachtgever. Lees meer over de samenwerking en het opleidingsaanbod op www.somabedrijfsopleidingen.nl .

Over SOMA Bedrijfsopleidingen
SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt in samenwerking met Zelfstandigen Bouw een breed scala aan trainingen voor de bouwsector. Het ontzorgen van zzp’ers op het gebied van scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. Daarnaast verzorgt SOMA Bedrijfsopleidingen opleidingen en cursussen in de infra, het verticaal transport, de offshore en de maritieme sector. SOMA Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare. Jaarlijks leidt SOMA Bedrijfsopleidingen ruim 13.000 cursisten op.

Zelfstandigen Bouw
Zelfstandigen Bouw is voor zzp’ers in bouw, hout en techniek al jaren de vraagbaak en adviseur. Niet alleen bij juridische zaken, maar ook met alles wat komt kijken bij het runnen van je eigen zaak. Als lid sta je er met ons nooit alleen voor, we helpen je altijd verder! Wie kan jou als zzp’er nu beter ondersteunen dan een organisatie die zich al jaren met passie inzet voor zzp’ers in bouw, hout en techniek? Zelfstandigen Bouw is een organisatie voor en door vakmannen. De leden, ledenraad en het bestuur bestaan uit collega zzp’ers. Zo weten wij wat er leeft en kunnen wij onze diensten steeds weer afstemmen op de behoeftes van de zzp’ers. Dit doen wij zonder winstoogmerk.
Voor meer informatie:
www.somabedrijfsopleidingen.nl
www.zelfstandigenbouw.nl/soma
Zelfstandigen Bouw

Cursusaanbod

Asbestherkenning
Asfaltkennis I
Asfaltkennis II
Basiskennis asfalt
Beginselen Meten en Uitzetten
Beton- of gresbuizen legger
Funderingswerker
Funderingswerker kleine funderingsmachine
Gebruik laserapparatuur
Graafschade voorkomen in FttH projecten
Hijsen met grondverzetmachines
Hijsen met grondverzetmachines herhaling
Hygiënisch werken in de distributie met water (hygiënecode drinkwater 2010)
Kennismaking UAV, RAW, UAV Geïntegreerde Contracten en EMVI
Kiepautochauffeur basismodule Richtlijn Vakbekwaamheid (U35)
Kiepautochauffeur terreinrijden Richtlijn Vakbekwaamheid (U35)
Kiepautochauffeur werken met de asfaltkieper Richtlijn Vakbekwaamheid (U35)
Kiepautochauffeur werken met de dieplader Richtlijn Vakbekwaamheid (U36)
Lezen van en werken met wegenbouwtekeningen
Meten en Uitzetten I
Meten en Uitzetten met GPS Total Station
Modern Motor - en Machinemanagement Module 1 Basis
Modern Motor- en Machinemanagement Module 2 Signalen
Modern Motor- en Machinemanagement Module 3 Behandeling communicatie- en netwerksystemen
Operationeel Medewerker
Projectmanagement
Uniforme Administratie Voorwaarden (UAV)
Veilig werken langs het spoor
Veilig werken met de hoogwerker
Waterpassen
Werken met de rioollaser
Zichtbaar leiderschap