logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Online platform voor bouwopleidingen gelanceerd

jul 19, 2016

Afgelopen maart is de samenwerking van een aantal van de brancheopleiders in de bouw en infra in Bouwopleiders aangekondigd. Vandaag start de gezamenlijke dienstverlening.

Via bouwopleiders.nl krijgen schoolverlaters, afstudeerders én zij-instromers advies over een loopbaan in de bouw- en infrasector. Met een paar eenvoudige muiskliks krijgen bezoekers inzicht in het aanbod van acht deelnemende opleidingsorganisaties. De website www.bouwopleiders.nl wordt ook gebruikt door Volandis, het nieuwe kenniscentrum in de bouw en infra, om werknemers te helpen aan hun duurzame inzetbaarheid te werken

Klik hier voor een uitleg van de website.

Acht opleiders samen

De acht initiatiefnemers van de website www.bouwopleiders.nl zijn BOB, KOB, BouwCirkel, Bouwmensen, Civilion, de Betonvereniging, Bouwend Nederland Academy en Soma Bedrijfsopleidingen. Daarnaast wordt er nog gesproken met meerdere specialistische opleiders.

Binnenkort zullen de bouwopleiders komen met nieuwe dienstverlening om een nog beter opleidings- en ontwikkelaanbod te krijgen voor de sector. Hierbij zal extra aandacht zijn om de sector voor te bereiden op een innovatieve toekomst. Met Bouwopleiders denken de opleiders in te kunnen spelen op snelle veranderingen in de markt en zullen ze ook voor productontwikkeling samenwerken. Bouwopleiders wordt op termijn ook de vindplaats van informatie over de innovaties in de markt.