logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Nieuwsbrief winterscholing

jan 17, 2017

Winterscholing
U kunt bij SOMA Bedrijfsopleidingen terecht voor de winterscholing. Vanaf begin januari kunt u via de cursusagenda op de website van SOMA Bedrijfsopleidingen data inplannen, waar en wanneer medewerkers moeten worden geschoold.
Het cursusaanbod varieert van veilig werken aan de weg, zichtbaar leiderschap t/m verplichte bijscholing TCVT. Daarnaast zijn er diverse workshops en masterclasses waaronder UAVgc, EMVI, contractvormen, GWW etc. Tijdens deze workshops komen diverse onderwerpen aan bod speciaal gericht op medewerkers in de infra en het verticaal transport.

12442613_l-p3_introductie

Vernieuwde WION-wet

Per jaar vinden er ongeveer 20.000 graafschades plaats. Om graafschades te reduceren is sinds november 2016 de vernieuwde CROW-richtlijn ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’ in werking getreden. De nieuwe richtlijn richt zich op het gehele proces van een project. Tijdens de 1-daagse cursus ‘Graafschade voorkomen’ leert u of uw personeel alles over de nieuwe WION-wet. Klik hier voor meer info.
WION-wet 2017

Het Nieuwe Draaien

Door machines slimmer te bedienen kan veel energie worden bespaard. Het Nieuwe Draaien biedt hier diverse toepassingen voor om al snel een besparing van 10% brandstof te realiseren. Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandelt: verbruik brandstof, aanschaf en onderhoud machines, werkmethoden en motortechniek. Klik hier voor meer informatie.

HET NIEUWE DRAAIEN voor nieuwsbrief

Besparen met E-learning

Nieuw in het opleidings- en cursusaanbod bij SOMA Bedrijfsopleidingen is een reeks e-learnings. De e-learnings kunnen in de avonduren worden gevolgd, zodat u uw medewerker(s) niet hoeft vrij te roosteren. Hierbij staat het tijd en locatie onafhankelijk leren centraal. Een aantal e-learnings is gericht op het geheel zelfstandig doornemen van lesstof. Ook zijn er e-learnings die als ondersteuning bij de fysieke lessen horen. Door een mix van zelfstudie en e-learning zijn deelnemers in staat sneller en efficiënter de kennis tot zich te nemen. E-learning is de nieuwe manier van leren naast een (toekomstige) baan.

Zie hieronder een aantal e-learnings:

Nieuw in assortiment
VVL-H en BVL

De SSVV/VCA opleiding VVL-H (Verplaatsen van lasten met handhijsgereedschap) en BVL (Begeleiden van lasten) gaat nu van start!  De cursusplaatsen zijn beperkt dus start nu al bij SOMA Bedrijfsopleidingen en uw personeel is voorbereid.
Uiteraard wilt u dat uw personeel veilig werkt en dat het werk niet stil komt te liggen doordat sommige handelingen niet uitgevoerd kunnen worden. Met de nieuwe faciliteiten op ons terrein geven ervaren instructeurs uw personeel een kwalitatief hoogwaardige opleiding. Klik hier voor meer info.

BVL-VVL_Black

Last minute cursussen
....

Voor actuele startdata van onze cursussen kunt u terecht op www.somabedrijfsopleidingen.nl . Om deze data goed te kunnen plannen en inzicht te hebben in uw overige geplande activiteiten hebben wij een jaarkalender 2017. U kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar: info@somabedrijfsopleidingen.nl en uw naam en adres gegevens te vermelden.

Voor vragen of informatie kunt u terecht op onze website, maar u kunt ons ook bereiken op info@somabedrijfsopleidingen.nl, of per telefoon 0341 - 499 450.