logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Persbericht: Klantbeoordeling Cedeo

jun 14, 2017

PERSBERICHT

page1image1392

Klantbeoordeling van 9,88 en 9,2 voor SOMA Bedrijfsopleidingen

De infra, het verticaal transport en de maritieme bedrijven hebben de dienstverlening van SOMA Bedrijfsopleidingen met hoge cijfers gewaardeerd. Op een schaal van 1 tot en met 10 is SOMA Bedrijfsopleidingen door klanten beoordeeld met een 9,88 voor open en 9,2 voor maatwerk bedrijfsopleidingen.

Uit de onderzoeksresultaten kwam naar voren dat klanten tevreden zijn over de manier waarop SOMA Bedrijfsopleidingen haar dienstverlening laat inspelen op de behoeften van de klant. Enkele reacties uit het Cedeo-onderzoek: “Trainers van SOMA Bedrijfsopleidingen spreken de taal van de deelnemers en hebben een zeer grote schat aan praktijkervaring. Je bent gewoon echt een gewaardeerde klant bij SOMA Bedrijfsopleidingen, alles is mogelijk, ze denken met je mee en komen met oplossingen.” In het bijzonder zijn klanten erg tevreden over de kennis van de medewerkers, response tijden op e-mails en voicemails.

Koen Stephan, Directeur SOMA Bedrijfsopleidingen, zegt: “Wij zijn zeer content met de resultaten van dit Cedeo-onderzoek. Met 65 jaar ervaring zijn wij blij om op dit hoge niveau van klanttevredenheid te blijven presteren. De wereld om ons heen verandert en we kunnen daarom niet achteroverleunen. De klant verandert, de didactische methodiek en technologieën. Wij willen daarop vooruitlopen met de ontwikkeling van nieuwe e-learnings binnen ons huidige opleidingsaanbod.”

Over SOMA Bedrijfsopleidingen

SOMA Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor de infrasector en het verticaal transport. SOMA Bedrijfsopleidingen verzorgt een breed scala aan opleidingen en kortdurende cursussen en trainingen voor volwassenen die al enige ervaring in de infrasector hebben. Het ontzorgen van werkgevers en werknemers op het gebied van scholings- en ontwikkelingsvragen staat centraal. SOMA Bedrijfsopleidingen is gevestigd in Harderwijk en maakt gebruik van verschillende oefenterreinen met een totale oppervlakte van 27 hectare.

Over Cedeo

CEDEO is een onafhankelijke, door de overheid erkende keuringsinstantie die de kwaliteit van trainingsorganisaties en opleidingsinstituten meet en waarborgt. Van de ruim 8500 trainingsbureaus in Nederland zijn er ruim 550 Cedeo-erkend. Organisaties die een Cedeo-erkenning nastreven, vragen zelf een onderzoek aan bij Cedeo. Daarbij wordt een uitvoerige enquête gehouden onder opdrachtgevers. De resultaten worden aangeboden in een rapport, waarin eventuele verbeterpunten zijn aangegeven. 

Cedeo-erkenning-dhr.-K.-Stephan-2017-2018-2019-226x300