logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

SOMA Bedrijfsopleidingen erkend bij Kwalificatie-Register

sep 20, 2017
Vanaf nu is SOMA Bedrijfsopleiders erkend opleider van het Kwalificatie-Register! Daar zijn wij natuurlijk blij mee en ook trots op. Onze directeur Koen Stephan legt uit waarom.

"Wij zijn blij met het initiatief van verschillende opleiders, ingenieursbureaus, opdrachtgevers, toezichthouders en aannemers in Nederland door het Kwalificatie-Register op te richten en wij zijn dan ook trots dat de opleidingen van SOMA Bedrijfsopleidingen erkend worden door het register.'

“Het is van groot belang dat het werken in of met verontreinigde bodem veilig en goed gedaan wordt. De deskundigheid van betrokkenen vormt de basis voor een veilige, zorgvuldige en risicogestuurde wijze van werken”.

Het op het werk kunnen controleren van de deskundigheid van een DLP, MVK/HVK, MKB draagt bij aan deze veiligheid. Hiervoor is het Kwalificatie-Register ontwikkeld. In dit register zijn praktisch en eenvoudig alle kwalificaties voor het werken in of met verontreinigde bodem verzameld. Op één platform zijn alle certificeringen en werkervaring van een DLP verzameld. Zo weet u zeker dat een klus door de juiste mensen geklaard wordt.

Een mooi initiatief waarbij SOMA Bedrijfsopleidingen zich graag aansluit “Wij dragen graag bij aan de kwaliteit van de infrasector”.

Kijk voor meer informatie op www.dlp-register.nl.