logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Green Deal Het Nieuwe Draaien lanceert nieuwe website

nov 20, 2017

Na maanden hard gewerkt te hebben is het eindelijk zover; de nieuwe website van Green Deal Het Nieuwe Draaien is online! Deze green deal is meer dan alleen een website, het is een platform voor CO2-reductie door mobiele werktuigen in de bouw & infra, landbouw en groentechniek. Op de website staat uitgebreide informatie over Het Nieuwe Draaien. Waaronder de doelstellingen en behaalde duurzame resultaten ter bevordering van CO2-reductie door mobiele werktuigen.

In de Green Deal Het Nieuwe Draaien wordt, door 30 partners, al meer dan een jaar gewerkt aan CO2-reductie door mobiele werktuigen. SOMA Bedrijfsopleidingen is één van deze partners en zijn nauw betrokken in de ontwikkeling van de het cursusmateriaal over Het Nieuwe Draaien en wij bieden deze natuurlijk aan. Wilt u meer over deze cusus weten, neem dan contact met ons op of kijken tussen ons opleidingsaanbod.

Meer weten over de nieuwe website van Het Nieuwe Draaien? Lees dan het officiële persbericht of neem gelijk een kijkje op de website!