logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

BouwMachines Kennisdag en wij zijn aanwezig!

nov 27, 2017
Onze accountmanager Sytze Kloosterman verzorgd samen met Albert Lusseveld, programmamanager Duurzaamheid en Veiligheid bij de BMWT, op de BouwMachines Kennisdag een presentatie over Het Nieuwe Draaien! De belangstelling voor het onderwerp is sinds de samenwerking tussen SOMA en de BMWT in 2010 in een stroomversnelling terechtgekomen en daar willen wij u graag over inlichten op deze kennisdag.

PROGRAMMA KENNISDAG
De kennisdag wordt georganiseerd door BouwMachines en de BMWT op woensdag 6 december in Harderwijk op het Bouw- & Infrapark. Vanaf 09.30 uur zijn de ontvangst en registratie. Het programma begint om 10.15 uur. Het thema is ‘Geld verdienen met duurzaamheid’ en er wordt tijdens deze dag gekeken naar concrete mogelijkheden om kosten te besparen, of inkomsten te genereren, door zorgvuldig om te gaan met de drie M’s. Oftewel: mens, machine en milieu.

De sprekers die op dit moment bekend zijn: Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Marc Engels (Volvo), Bramske van Beijma (BAM), Patrick Schothuis (BIA Group), Bart de Keuster (Traxx Diesel), Joost Keizer (a.s.r), Sytze Kloosterman (SOMA Bedrijfsopleidingen) en Albert Lusseveld (BMWT).

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer: elektrificering, intelligente machines, alternatieve brandstoffen, het voorkomen van ziekteverzuim, Het Nieuwe Draaien en brandstofbesparende diesel.

Kortom een zeer interessante dag die u eigenlijk niet mag missen! Meer informatie en aanmelden: www.bouwmachineskennisdag.nl.