logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

98,4% geslaagd bij Uitvoerdersopleiding

sep 25, 2018

Afgelopen donderdag jl. vond onder grote belangstelling de diploma-uitreiking aan 60 derde jaars uitvoerders plaats. De afgelopen maanden hebben deze heren examens afgelegd en hiervan is 98,4 % geslaagd. Wat een topprestatie van deze 60 heren. Daar mogen de deelnemers, werkgevers en SOMA Bedrijfsopleidingen trots op zijn.

Het afgelopen jaar hebben 61 deelnemers het derde jaar van de Uitvoerdersopleiding gevolgd, hiervan heeft 60 de opleiding behaald. Afgelopen donderdag jl. was de diploma-uitreiking waarbij familie en werkgevers aanwezig waren. De middag begon met een plenaire deel, waarbij Anke van Bodegom (algemeen directeur SOMA Bedrijfsopleidingen) de examenkandidaten feliciteerde met deze geweldige prestatie. De docenten of accountmanagers hebben de deelnemers in het zonnetje gezet met een persoonlijke noot, waarna het tekenen van het diploma volgde. De geslaagden kregen nog een leuk cadeau en daarna een hapje en een drankje.

De complete avondopleiding Uitvoerder Infra duurt drie jaar. Na het eerste jaar van deze avondopleiding is iedere cursist Assistent Uitvoerder Infra. Besluit de cursist na dit eerste jaar door te gaan dan is hij Uitvoerder Infra en daarmee heeft hij de dagelijkse verantwoording over een infrawerk of een deel van een groot infrawerk. Hij houdt zich bezig met technische aspecten en geeft leiding aan personeel. De uitvoerder is verder verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van het werk. Zijn belangrijkste werkzaamheden hierin zijn het verrichten van werkopname en het bewaken van de uitvoering met betrekking tot tijd, geld en bestek.

In oktober zal een nieuwe groep aankomend uitvoerders gaan starten met de opleiding. Klik hier voor meer info.

Diploma-uitreiking 1
Diploma-uitreiking 2
Diploma-uitreiking 3
Diploma-uitreiking 4
Diploma-uitreiking 5