logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Behaal je hijskraan certificaat met Blended Learning.

mei 09, 2019
Hijskraanmachinisten dienen te voldoen aan bepaalde wettelijke certificeringen om hijswerkzaamheden te mogen verrichten. Met behulp van blended learning kunt u snel kennis opdoen van deze wettelijke certificering.
 
Wat is blended learning?
Blended learning is een leermethode die online trainingsmethodes combineert en integreert met de traditionele klassikale bijeenkomsten (theorie en praktijk). 

TCVT 
Een hijskraanmachinist dient te voldoen aan bepaalde wettelijke certificeringen. Bedienaars van hijskranen, behalen deze certificering door te voldoen aan de toetstermen opgesteld door Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport (afgekort Stichting TCVT) in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid (SZW). Deze toetstermen bestaan uit theorie- en praktijktermen, waarbij de machinist op bepaalde onderdelen wordt beoordeeld door een onafhankelijk examenbureau.

TCVT en blended learning
Met behulp van blended learning kan SOMA Bedrijfsopleidingen met een e-learning module uw theoretische kennis vergroten. Dit kunt u op elk gewenst moment in uw eigen tempo doorlopen. De modules bestaan uit tekst, foto’s, filmpjes en er worden per onderdeel toets vragen gesteld. Zodoende krijgt u zelf inzicht in uw eigen ontwikkeling en waar nodig meer kennis van moet opdoen. 

Door middel van deze methode kunt u op elk gewenst moment in overleg met ons een theorie-examen afleggen. Aansluitend kunt u een afspraak maken voor de praktijkinstructie en praktijkexamen.

Meer informatie of aanmelden?
Voor meer informatie over de inhoud van de blended learning kunt u contact opnemen met ons servicebureau, tel.: 0341-499450 en vragen naar Jeroen Boekelo.

Voordelen van blended learning