logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Pilot geleiderail

mrt 12, 2020
Vandaag hebben wij in samenwerking met Bouwend Nederland de cursus Vakman Geleiderail verzorgd. Het is een tweedaagse cursus met theorie en praktijk. Vandaag zijn alle mannen ons terrein op gegaan om de geleiderail in de praktijk ook daadwerkelijk te plaatsen. aan het einde van de training vond er een examen plaats. 

Samenwerking Vakgroep specialistische wegenbouw en SOMA 
Zowel de vakgroep specialistische wegenbouw als SOMA Bedrijfsopleidingen hechten veel waarde aan het kwalificeren, binden & boeien van medewerkers. Het ontwikkelen van een compacte en praktijkgerichte cursus draagt hier aan bij.  Door gebruik te maken van specialistische kennis binnen de vakgroep, gastdocenten uit het werkveld en SOMA Bedrijfsopleidingen als expert op het gebied van het opleiden van medewerkers ontstaat een cursus van en voor de sector. SOMA Bedrijfsopleidingen zorgt voor de systemen en processen voor een gestroomlijnd traject voor wat betreft planning, uitnodiging en uitvoering.

Klik hieronder voor meer informatie:
Vakman geleiderail
Medewerker geleiderail

Pilot geleiderail2vkPilot geleiderail10vkPilot geleiderail7vkPilot geleiderail8vkPilot geleiderail9vkPilot geleiderail6vkPilot geleiderail5vkPilot geleiderail3vkPilot geleiderail4vkPilot geleiderailvk