Unieke kans - HND in de open inschrijving
logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Unieke kans - HND in de open inschrijving

dec 17, 2020
Geld besparen!
Klinkt geld besparen u als muziek in de horen? Leest u dan vooral verder. Heeft u de laatste jaren graag gebruik willen maken van het besparingsprogramma 'Het Nieuwe Draaien', maar was de mogelijkheid er niet om deze incompany plaats te laten vinden? Wij bieden deze training normaal gesproken alleen incompany aan. Echter kunnen wij u vertellen dat wij u nu de kans bieden om deze in de open inschrijving te volgen Ⴠ.
Pak deze unieke kans.

Effectief en efficiënt machinegebruik
Inefficiënt en ineffectief gebruik van machines kan leiden tot onnodig veel milieuvervuiling en onnodige onderhoudskosten. MVO, duurzaamheid en reductie van CO2, fijnstof en uitstoot van stikstof zijn onderwerpen waar ieder bedrijf tegenwoordig mee te maken heeft. Het is daarom belangrijk bedrijfsbrede bewustwording te creëren met betrekking tot de stijgende kosten voor brandstof en onderhoud. Tijdens de training 'Het Nieuwe Draaien' gaan wij in op alle facetten welke kunnen helpen om deze stijgende kosten te reduceren.

BMWT-erkend
De opleiding Het Nieuwe Draaien is officieel branche-erkend door BMWT. 
BMWT

Open inschrijving januari en februari
U heeft de unieke kans om het Nieuwe Draaien voor het grondverzet te volgen in de open inschrijving op onderstaande datums:
- 27 januari te Harderwijk
- 19 februari te Harderwijk
- 24 maart te Harderwijk