logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Bezoek ons op de TKD 8 t/m 10 juni

mei 31, 2023
De TKD is de grootste buitenbeurs van West-Europa voor professionals uit de grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen uit de bouwsector en industrie. Met een buitenterrein van 118.000 m2 voor demonstraties en volop mogelijkheid om te vergelijken en testen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd. De 28ste editie van TKD belooft dus een totaalbeleving te worden die zijn weerga niet eerder kende.

Wij kunnen hier natuurlijk niet ontbreken als de innovatieve opleider in deze branche op het gebied van infra en verticaal transport. Dankzij elektrificatie en waterstofproductie elektrische graafmachine GreenAidkomen er steeds meer emissiearme en emissievrije voertuigen, werktuigen en machines op de markt. Deze ontwikkeling vraagt andere kennis en kunde van zowel de machinist / bediener als de monteur. Educatie is onmisbaar. Het huidige cursusaanbod op de markt beschikbaar bleek niet toereikend, vandaar dat wij ons cursusaanbod hierop hebben aangepast.

Om zelf te laten ervaren hoe het is om op een elektrische graafmachine te draaien nemen wij er een mee, onze GreenAid. Daarnaast geven we je een kijkje in de mechaniek van een waterstof brandstofcel. Hoe zit dit precies? We hebben een model hiervan mee en lichten jou dit graag toe! Je vindt ons op stand 92. Kan je niet aanwezig zijn maar wil je wel informatie hierover? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.