logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Kennis vormt de basis van het vakmanschap

mrt 08, 2018

Veiligheid in de gww

De wintermaanden komen aan zijn eind en wij hopen dat u klaar bent voor het aankomende seizoen. Afgelopen maanden hebben wij u verschillende aspecten van het toekomstgericht vakmanschap laten zien en hoe u hier aan kunt werken. Wij zijn er u nog één verschuldigd en dat is het belang van een grondige basis, niet alleen voor uzelf, maar ook voor de gehele sector.

In onze branche weten wij dat vakmanschap ontzettend belangrijk is. Als u geen basis heeft, kunt u nooit verder groeien. Er is tegenwoordig ook te weinig tijd om kennis te vergaren, de werkdruk is groot en er is al te weinig geschoold personeel op de markt. Het personeel wat er loopt moet het werk doen en heeft geen tijd voor trainingen. Toch is dit wel belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid op de werkvloer zoals wij vorige maand al vertelden, maar ook omdat deze basiskennis staat voor het behoud van het prachtige vakmanschap van onze sector. Dit mag niet verloren gaan! Zonder het vakmanschap gaan er specialismes verloren en zonder deze specialismes, deze kennis, kunnen wij niet bouwen aan onze branche.

Het vakmanschap moet alleen, zoals wij u in deze maanden hebben geprobeerd duidelijk te maken, gericht zijn op de toekomst en dit kunnen wij alleen samen bereiken. Basiskennis, veiligheid en ontwikkeling, kortom toekomstgericht vakmanschap!

Basistrainingen in onze winterscholing:

Zit uw training er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u aan een passende training. Dit kunt u doen door te bellen naar 0341 – 499 450 of een e-mail te sturen naar info@somabedrijfsopleidingen.nl.