logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Hijsspecialist.nl levert kunststof ketting

mrt 03, 2020
Hijsspecialist.nl levert innovatieve ketting aan SOMA Bedrijfsopleidingen. Onlangs heeft Hijsspecialist.nl een sample van een Dyneema ketting geleverd aan SOMA Bedrijfsopleidingen. De innovatieve ketting wordt vanaf heden gebruikt in het lesmateriaal.
 
Hijsspecialist.nl en SOMA Bedrijfsopleidingen laten de toekomst kennis maken met vernieuwingen uit het werkveld. Hero Kram, Sales engineer bij Hijsspecialist.nl, heeft een sample van een Dyneema ketting overhandigd aan Sytze Kloosterman accountmanager bij SOMA Bedrijfsopleidingen. De ketting is toegevoegd aan het lesmateriaal van de verticaal transport- en hijsopleidingen.
 
Vernieuwingen in het werkveld zijn voor zowel Hijsspecialist.nl als SOMA Bedrijfsopleidingen erg belangrijk. Beide bedrijven spelen op hun eigen manier in op veranderingen in de markt. Zo innoveert SOMA Bedrijfsopleidingen, om optimaal aan te sluiten op de arbeidsmarkt van de toekomst. Hier levert Hijsspecialist.nl graag een bijdrage aan, door de laatste innovatie op het gebied van hijs- en hefmiddelen ter beschikking te stellen.
 
De innovatieve ketting is acht keer lichter dan gewoon staal, maar even sterk. Werken met deze ketting is veiliger, waardoor minder risico ontstaat op letsel of het beschadigen van materiaal.

Hijsspecialist_Dyneema_SOMA