logomobiel
SOMA_SVG

Vragen? Bel gerust (0341) 499450      

Direct aanmelden
SOMA NIEUWS

Hitachi maakt plaats voor Woltman

mrt 03, 2020

Vanaf eind maart 2020 gaat onze huidige Hitachi 150GLS plaatsmaken voor de Woltman THW5021. Funderingsbedrijf Gebr. Van ’t Hek zal eind maart de nieuwe machine leveren, waar op 30 maart dan ook de eerste trainingen op zullen plaatsvinden. Deze Woltman THW5021 voldoet beter aan de nieuwe exameneisen.

Funderingsbedrijf Gebr. Van ’t Hek zal eind maart de nieuwe Woltman THW5021 op ons terrein leveren. De huidige Hitachi 150GLS voldoet niet meer aan de exameneisen van de opleiding. Binnen het nieuwe TCVT-RA certificatieschema zal er tijdens het praktijkexamen meer aandacht worden gegeven aan het transport klaar maken van de machine. Dit natuurlijk naast de verplichten met betrekking tot de bediening van de funderingsmachine. 

Met de Woltman THW5021 is gekozen voor een representatieve kraan qua uitstraling en bediening voor de grote funderingsmachine. Met deze machine is het mogelijk om in de lestijd de machine gereed klaar te maken voor transport, waardoor het  beter aansluit op het praktijkexamen. Dit is van belang om een kwalitatief goede en gedegen opleiding te blijven aanbieden.

Startdata voor de nieuwe grote funderingsmachine: